Mamma Boot Camp är träning för nyblivna mammor

Mamma Boot Camp® är ett koncept som står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet för nyblivna mammor utomhus. Du kan kalla det för rehab för mammor!

Jag som står bakom Mamma Boot Camp heter Olga Rönnberg. Jag är mamma till 5 barn och personlig tränare med inriktning på gravida och mammor. Du har säkert sett mig som TV-coach i "Biggest Loser Sverige". Jag har tränat enbart mammor i snart 7 år och jag vågar påstå att jag är enda tränare i Sverige som kan kallas mamma-tränare.

Hur startade Mamma Boot Camp?

Allt började med tre misstänksamma mammor på Djurgården för 6 år sedan. Jag trodde på konceptet med hela mitt hjärta och det gällde att förmedla detta till deltagarna. Idag finns vi på fler än 50 orter i hela landet och vi växer från år till år. Vi finns också i Finland på tre orter i Finland.

Vad skiljer sig Mamma Boot Camp från annan mammaträning? 

Det är få instruktörer i landet har rätt utbildning inom ämnet. Jag garanterar att Mamma Boot Camp instruktörer har det som krävs för att kunna träna mammor på ett säkert sätt.

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor - försvagade och uttöjda magmuskler. Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven. 

Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, gillar frisk luft, vill träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är Mamma Boot Camp definitivt något för dig!

  • Du slipper kostnader för gymmedlemskap.
  • Får handledning av tränare som är utbildad inom området.
  • Du är alltid olycksfallsförsäkrad under passen.
  • Barnet är med och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt.
  • Du är ute och får frisk luft, ett utmärkt sätt att börja dagen på!
  • Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt naturligt stöd.

Varmt välkommen!